DÖNK KÖZGYŰLÉS

 2023. október 4-én délután került sor iskolánkban az idei tanév első DÖNK közgyűlésére. A hagyományokhoz híven Makai Judit DÖNK segítő pedagógus kollégánk a tőle megszokott alapossággal tervezte meg az eseményeket, de őt is meglepték ezen a napon. Hegymegi Péter igazgató úr köszöntötte a közgyűlésen megjelenteket, majd egy hatalmas csokor virággal a kezében köszönte meg Makai Juditnak a három évtizeden át végzett lelkiismeretes és önzetlen munkáját, amit a Gönczys gyermekek érdekében végzett. Csatlakozott hozzá Benedek Gyöngyi tanárnő, az Iskolai Sportkör vezetője is, aki szintén megköszönte a több évtizedes közös munkát.

 A továbbiakban ezt a feladatot Guba Attila fogja ellátni, aki azt ígérte, igyekszik majd folytatni a Makai Judit által megkezdett utat.

A közgyűlés további részében Jutka néni megtartotta éves beszámolóját az előző évi rendezvényekről, programokról.

Ezt követően a közgyűlésen részt vevők megismerhették az idei DÖNK vezető jelölteket, majd szavazhattak az általuk választott jelöltre. A szavazás eredményeként Jurácsik Mira Dalma 8.b osztályos tanuló lett a 2023-24-es tanév DÖNK vezetője, helyettese pedig Hajas Zsófia 8.a osztályos tanuló. Mindkettőjüknek gratulálunk és sok sikert kívánunk az iskolai diákélethez kapcsolódó munkájukhoz.

Guba Attila

DÖNK segítő pedagógus

Képek az alábbi linken:

LINK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.