Kertész Erzsi írónő a Gönczyben!

A negyedikesek nyári olvasmánya Berg Judit és Kertész Erzsi nagy sikerű, közösen írt detektívregénye A négy madár titka című könyv volt. A végletekig sejtelmes, izgalmas, ugyanakkor vicces regény segítségével a negyedikes könyvmolyok maguk is ifjú nyomozókká válva, megannyi rejtély után kutathattak. Mivel szívesen olvasták ezt az izgalmas regényt és bennünk volt még a Berg Judittal való találkozás élménye, felvetődött az ötlet, hogy hívjuk meg Kertész Erzsit is iskolánkba. Hosszas levelezés után és a Méliusz Juhász Péter Könyvtárral együttműködve, 2024. március 13-án megvalósulhatott az újabb „nagy találkozás”.

Ezen a tartalmas, jó hangulatú interaktív délelőttön megismerhettük az írónő több művét, többek között az egyik legnépszerűbbet, a Pantherát, de beszélt saját magáról is, megtudtuk, hogy „igazi” foglalkozása pszichológus és meséket írni csak a gyermekei születése után kezdett. A foglalkozás után záporoztak a kérdések az írónő felé, majd ezek megválaszolása után dedikálásra is sor került.

Ez az izgalmas délelőtt igazolta, hogy mindenki tud kedvére való kötetet találni a „Kertész Erzsi univerzumban”. Kicsik és nagyok! Kalandra fel!

                                                                                                                                               Hoványiné Járdán Rita

Képek link!