Tisztelt Szülők!

Az elektronikus naplóba való belépéshez kapnak itt informácókat, segítséget. 

Belépési információk:

A naplót elérni iskolánk honlapjáról a belépés linkkel tudják, illetve közvetlenül a https://dbgonczy.e-kreta.hu/ címen.

A belépési oldal közepén az iskola neve olvasható a kréta logó alatt. Amennyiben az nincs ott, akkor másik iskola naplójának a belépési oldalán vannak. A félreértések elkerülése érdekében a belépéshez a fenti két módszer egyikét használják.

A belépésnek két szintje van. A diákok belépési adatait az osztályfőnökök kiosztották a gyerekeknek. A másik szint a gondviselői, melyet szintén az osztályfőnökök juttattak el a gondviselőkhöz, illetve a kréta rendszer is értesítette a szükőket, a rendszerben tárolt e-mail címükre. Kérjük a tisztelt szülőket, hogy a naplót a gondviselői belépésükkel bejelentkezve használják. Az e-ügyintézés funkció is csak a szülőknek érhető el, így csak a gondviselői bejelentkezéssel jelenik meg a felületen.

Probléma esetén kérem, először az alábbiakat próbálják meg:

A belépési probléma elhárításához a mobilapp nem megfelelő. Számítógép szükséges, vagy ha mobiltelefont használja, akkor a telefon böngészőjét kell megnyitni, nem a Kréta appot. De mivel a mobil kijelzője kicsi, ezért ha van a családban számítógép, mindenképpen érdemes azon dolgozni.

A belépési adatok a krétától automatikusan is „megszerezhetőek”, a belépési oldalon található elfelejtett jelszó funkció segítségével. Itt csak a belépési azonosítót és a rendszerben rögzített e-mail címet szükséges megadni. A belépési azonosító a gyermek oktatási azonosítója, egybeírtan megtoldva a G01 vagy G02 karakterekkel. Pl. 777777777G01 az, hogy melyik az apáé és melyik az anyáé az csak a véletlen műve, de ha a rendszer nem fogadja el, akkor meg kell próbálni a másikat. Adategyezés esetén e-mailben fog érkezni egy pár napig működő link, ahol meg lehet adni az új belépési jelszót.

Ha ezzel a módszerrel nem sikerül a jelszó pótlása, akkor kérem ezt jelezzék e-mailben, vagy az osztályfőnökökön keresztül. Ekkor a belépéshez szükséges adatok újragenerálásra kerülnek és azt a kréta e-mailben fogja megküldeni.

További informárciók a SZÜLŐK részére:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=44007453

e-Ügyintézés oldal bemutatása:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17760714

Kréta mobil bemutatása:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=4065001