Tehetségklub – Tanulásmódszertani tréning szülőknek

Hogyan segíthetem a gyermekemet az iskolai sikeresség érdekében? Hogyan tudom jól segíteni?

Minden szülő vágya, hogy gyermeke sikeres legyen az iskolában, a tanulásban.

Az iskola vágya, hogy a családi és intézményi törekvéseket összehangolja: segítsünk egymásnak jobbnak lenni! Ebben nyújt segítséget a Gönczy Tehetségpont Tehetségsegítő Tanácsa a Tehetségklub működtetésével.

Makai Judit fejlesztő-innovátor mesterpedagógus, tehetségfejlesztő szakvizsgázott pedagógustól tanulásmódszertani jótanácsokat kaptak az érdeklődők  a tanulás feltételeiről, a motivációról, tanulási stílusokról, elemi tanulási technikákról, koncentrációs gyakorlatokról, a tanulás lépéseiről. Kaptak javaslatot verstanulási technikákhoz, memóriafejlesztéshez is.

Kertészné Magyar Judit tanító, fejlesztő-differenciáló szakvizsgázott pedagógus, agykontroll oktatótól ismertetés hangzott el a gyermek agykontroll tanfolyam komplex személyiségfejlesztő hatásáról, az eredményesebb tanulás érdekében kifejtett hatásáról.

Eszenyiné Stéh Katalin szaktanácsadó mesterpedagógus, tananyagfejlesztő, tréner a személyre szabott segítségnyújtás lehetőségét mutatta be a Tanulásmódszertani Stúdió tevékenységeivel.

A képek megtekintése:

Kép 1 Kép2 Kép3